متخصصان بر این باورند که نوشیدن مقدار کمی قهوه در روز میتواند به طور چشمگیری خطر ابتلا به سرطان روده را در افراد کاهش دهد.
به گزارش ایسنا، گروهی از متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی اظهار داشتند: مصرف یک یا دو فنجان قهوه در روز میتواند خطر ابتلا به سرطان روده را تا 26 درصد در افراد پایین آورد.
استفانی اسمیت، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: سطح ترکیبات مفید موجود در هر فنجان قهوه به نوع دانه قهوه و نحوه آماده کردن آن بستگی دارد. هر چند صرف نظر از نوع قهوه و طعمی که فرد میپسندد، مصرف این نوشیدنی میتواند خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش دهد.
همچنین کافئین موجود در قهوه فاکتور مفید بودن آن به حساب نمیآید بلکه قهوههای بدون کافئین نیز جهت جلوگیری از بروز سرطان روده موثر هستند. متخصصان معتقدند آنتی اکسیدانها و دیگر مواد شیمیایی موجود در قهوه میتوانند دلیل این ارتباط باشند.
«اسمیت» همچنین افزود: در این مطالعه از 5100 فرد مبتلا به سرطان روده و 4000 فرد دیگر که سابقه این بیماری را نداشتند درخواست شد در مورد میزان مصرف قهوه اطلاعاتی ارائه دهند. علاوه بر این در این مطالعه فاکتورهای دیگری همچون سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری، رژیم غذایی، ورزش و استعمال سیگار مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، به گفته محققان پیش از آنکه به طور قطع بتوان در مورد مصرف قهوه به عنوان راهکاری برای مقابله با سرطان روده اظهارنظر کرد باید تحقیقات بیشتری انجام شود.
http://www.asriran.com/fa/news/459963
برای لاغر شدن، گازها را بشمارید، نه کالریها را
به گزارش دیلی میل، کارشناسان می گویند بهتر است به جای کیفیت خوراکیها، به کمیت آنها بچسبید و برای لاغر شدن 20 تا 30 درصد از حجم غذایتان (تعداد گازهایی که به غذا میزنید و تعداد قلپ مایعاتی که مینوشید، به جز آب) را کم کنید. اگر به این برنامه پایبند بمانید، نتیجه آن را خواهید دید و در طول یک ماه چیزی بین 1.5 تا 2 کیلوگرم وزن کم خواهید کرد.
تحقیقی که دانشمندان دانشگاه یانگ بیرمنگام انجام دادهاند، بر دانسته قبلی ما تاکید میکند که کم خوردن باعث لاغر شدن میشود و برای رسیدن به نتیجه، لازم نیست چیزهایی که میخورید را عوض کنید.
منبع: سلامانه
www.asriran.com/fa/news/429221
دکتر محمدرضا ابراهیمی، اضافه کرد: «تغلیط صفرا بیش از حد لازم یا رسوب کردن املاحی که در صفرا به طور طبیعی وجود دارد از جمله عواملی است که منجر به بروز سنگهای صفراوی میشود و یکی از مهمترین عواملی که در غلیط شدن صفرا نقش دارد کمآبی یا کاهش مایعات بدن است.»
این جراح اضافه کرد: «کسانی که در مدت کوتاهی قسمت قابلتوجهی از وزن بدن خود را از دست میدهند با توجه به اینکه حجم آب و مایعات بدنشان کاهش پیدا میکند از جمله افرادی هستند که در معرض ایجاد سنگهای صفراوی قرار دارند. این مساله به خصوص در کسانی دیده میشود که تحت جراحیهای چاقی قرار گرفتهاند و چون در مدت زمان بسیار کوتاهی قسمت قابلتوجهی از اضافه وزن خود را از دست میدهند در نتیجه صفرایشان غلیظ و املاح موجود در آن رسوب میکند.»
ابراهیمی در پاسخ به این سوال که چرا همه افرادی که دچار سنگ کیسه صفرا هستند دچار دردهای شکمی نمیشوند، توضیح داد: «وقتی فردی در نتیجه داشتن کیسه صفرا دچار دردهای شکمی و... میشود یعنی مجرای خروجی کیسه صفرا توسط این سنگ بسته شده است اما حتی در صورتی که سنگ صفرا بزرگ باشد ولی جلوی مجرا را نگرفته باشد فرد مبتلا درد خاصی را تجربه نمیکند.»
وی در پایان گفت: «در کسانی که به دنبال جراحی چاقی کاهش وزنهای شدید داشته و دچار سنگ کیسه صفرا شدهاند، در صورت وجود اندیکاسیون کیسه صفرا برداشته میشود اما معنیاش این نیست که در فرآیند گوارش فرد اختلالی ایجاد میشود یا ترشح صفرا قطع میشود چون همانطور که اشاره شد کیسه صفرا محل تغلیظ صفراست نه محل تولید آن.»
منبع: سلامانه
www.asriran.com/fa/news/429233
.: Weblog Themes By Pichak :.